Kje je čas zame?

Vse večkrat slišim, da se svet vse hitreje vrti in da čas beži. Nimam časa za, …… je danes že skoraj modna izjava. Pa je življenje danes res toliko bolj »zasedeno«, kot je bilo včasih?

Služba, odnosi, družina, otroci in naša lastna svoboda. Za vse to imamo vsi enako časa in sicer 24ur na dan, 365 dni na leto (vsake 4 leta celo dan več 🙂 ).  Ko pogledate okoli sebe vidite, da ne katerim vse to uspeva bolj kot drugim.

In v čem je trik?

Ne, drugi nimajo daljšega dneva, kljub temu, da bi si ga verjetno tudi oni želeli.

Odločitve o razpolaganju s časom so velikokrat tema coachinga in zanimivo je opazovati stranke, kako sestavljajo svoje časovnice.

Čas je omejena dobrina in v mislih mi ostaja rek, ki sem ga prebrala dolgo nazaj. Prihodnost je naprava kamor ljudje spravimo svoje sanje.

V naš jutri radi damo tiste stvari, ki so nam pomembne in nam dajejo smernice a pozabimo na to, da prihodnosti nikoli ne živimo. Živimo le sedanjost.

Ste tudi vi med tistimi, ki si govorite, trenutno je tako, ko se stvari umirijo bo drugače. In tako,  valovi vaše življenje iz enega kaosa v drugega. Vi pa ste vse bolj pod stresom in se sprašujete, kje pa je čas zame?

Odgovor je zelo enostaven.

Čas za vas je tu in zdaj. Vsak dan.

Čemu namenjate čas je vaša odločitev, kako učinkovito, ga izrabljate pa je njena posledica.

Kaj vas torej ovira, da čas za vas ostaja nekje v prihodnosti?

  • Okolica?
  • Družina?
  • Služba?
  • Nimate več ideje, kjer ste zašli v borbi zanj?

Veste, da imate časa dovolj za vse?

Vedno se veselim s strankami, ko ugotovijo, da zmorejo v dnevu poskrbeti zase. S tem se razbremenijo, so bolj srečni/e in svohodni/e.

Če tudi vi ne najdete časa zase, si vzemite čas za coaching.

Coaching vam bo pomagal, do svobodnega  obvladovanja časa, manj stresa in boljših odnosov.

Prijavite se na brezplačni posvet za coaching!