Coaching je proces sodelovanja med coachem in stranko, ki temelji na spodbujanju razmišljanja in ustvarjalnega procesa stranke, da bi ta povečala svoj osebni in strokovni potencial ter hitreje dosegala postavljene cilje. To je še posebej pomembno v današnjem negotovem in kompleksnem poslovnem okolju.

Strokovnost že dolgo ni dovolj za maksimalno delovno učinkovitost. Kaj je torej tisto, kar naredi razliko med dobrimi in vrhunskimi zaposlenimi?

 • Kakšno miselno naravnanost imajo zaposleni?
 • Kako se lotevajo izzivov?
 • Kaj si želijo?
 • Kaj jih spravlja v stres?
 • Kaj jih motivira?

Posledice coachinga boste v podjetju opazili kot izboljšanje vodenja, večjo učinkovitost in boljše obvladovanje časa svojih zaposlenih. 

Individualni coaching

Coaching omogoča zaposlenim varno okolje z zaupnikom, ki je hkrati njihov največji zaveznik in jih opominja na možne spodrsljaje. Zaposleni raziskuje, kaj vse bi se dalo narediti drugače, bolje in hitreje. S coachem dobi ključni kader osebno pozornost od nekoga, ki pozna vaše podjetje znotraj in zunaj. Coaching je primeren za zaposlene, ki so se znašli pred oviro, ključne kadre in tiste, ki bodo to še postali. Coach vaše zaposlene iz rutine premakne v razvoj in uspeh.

Vodstveni coaching

Vodje so nenehno razpeti med cilji organizacije, lastnimi cilji in vodenjem svojih sodelavcev do dosege ciljev. Vodje krmarijo med različnimi situacijami in različnimi osebnostmi. Vse to so tudi dejavniki stresa in kako dobro se vodja sooča s temi izzivi je odvisno od njegovih veščin. Vodje imajo v sebi veliko informacij, da vse to združi v celovito ukrepanje pa potrebuje coacha. Vodstveni coaching omogoča vodjem povečati svojo učinkovitost, ki bo podjetju prinesla konkurenčnost na trgu.

Skupinski coaching

Proces timskega coachinga pomaga ekipam, da se uskladijo okoli skupnega namena, vzpostavijo navdihujoč duh in vizijo, opredelijo jasne vloge, se zavežejo odgovornosti ekipe, sprejemajo močne odločitve in sprejmejo zavezujoče ukrepe. Skupinski coaching je bolj učinkovit v primerjavi s klasičnimi metodami, saj omogoča ekipam, da vzpostavijo njim lastne in popolnoma prilagojene vzorce vedenja, komuniciranja in ekipo poveže na temeljih vsakega posameznega člena oz. zaposlenega. Vsi za enega eden za vse.

Rezervirajte 30 minutni brezplačni posvet

Blank Form (#7)

Naš način dela

identifikacija ciljev

Zaupajte nam vašo vizijo

identifikacija ciljev

Zaupajte nam vašo vizijo

priprava strategije

Predstavimo nam našo misijo

priprava strategije

Predstavimo nam našo misijo

izvedba programa

individualno prilagojen program razvoja

izvedba programa

individualno prilagojen program razvoja

analiza rezultatov

Merimo uspešnost

analiza rezultatov

Merimo uspešnost

Izberite nas za coaching in razvoj kadrov

Zakaj izbrati coaching in programe za razvoj kompetenc? V zahtevnem in težko predvidljivem poslovnem okolju je sistemski pristop k razvoju kadrov nujno potreben, saj na eni strani spodbuja nujen razvoj kadrov, hkrati pa skrbi za stroškovno učinkovitost. Za takšen razvoj vaših zaposlenih  pa poskrbimo mi. 

Vaš klic pričakujemo če si v podjetju želite:

 • Boljših odnosov in komunikacije
 • Večje zvestobe podjetju
 • Boljše delo v teamu in večjo motivacijo
 • Večje zadovoljstvo z delom
 • Večjo učinkovitost
 • Znižanje stroškov
 • Boljšo prodajo
Contact Form Demo