Coaching

Včasih se na poti do ciljev ustavite na križišču, coach vam pomaga izbrati pravo pot. Pot do ciljev ni lahka in velikokrat se na njej srečate z dilemami in strahovi ter padcem motivacije. Coaching vam pomaga premagati vsako oviro in izbirati najboljše poti. Coach je z vami ob vsakem koraku in je vaš naj zvestejši navijač. Učinki coachinga so vidni tako na osebnem kot na poslovnem življenju, predvsem pa na vašem obrazu.

Osebna rast

Bolj ko boste opremljeni z različnimi znanji, uspešnejši boste. Življenje je polno presenečenj in pred nas vsak dan postavlja nove preizkušnje. Kako se znamo odzivati na izzive življenja, pa določa to, kako bomo uspešni. Krepitev veščin komunikacije, načrtovanja časa, reševanja konfliktov, pogajalskih spretnosti, je danes nujna za ohranjanje zaposljivosti in obvladovanje življenja.

Mediacija

Konflikti so vsakodnevni, a to, kako jih rešujemo je najpomembnejše. Konflikt za trenutek ustavi svet in nam hkrati da priložnost, da vidimo še drugi del sveta. Zgodi se, da je konflikt preveč kompleksen ali pa so čustva premočna za njegovo uspešno reševanje. Tu nastopi mediator, ki sprtima stranema pomaga do nepristranske in nevtralne rešitve, ki je sprejemljiva obema.

Osebna rast prinaša srečo

Pogosto slišimo, da je danes

  • premalo časa
  • premalo denarja
  • preveč stresa
  • preveč obveznosti

Poglejmo obdobje zadnjih 15 let: če bi postavili predse le dve sliki, eno današnjo in eno staro 15 let bi hitro ugotovili, da je svet danes drugačen.

Ljudje moramo hitro slediti spremembam, če želimo, da ostajamo konkurenčni v službi, če želimo najti pravo življenjsko ravnovesje in še vedno ohraniti sebe.

Če bi kdo pred 15 leti rekel, da bomo v trgovini kupovali brez prodajalcev, da bomo imeli telefone brez tipk, bi mu kaj hitro rekli, da preveč tiči pred televizijo. A vendar je vse to danes realnost.

Kaj pa bo realnost čez 15 let? Kako uspešno ste se prilagodili svojemu življenju danes in kako opremljeni ga boste pričakali v bodoče?

Naj bo Coaching4me vaš sopotnik do

  • dovolj časa
  • dovolj  denarja
  • malo stresa
  • ravno prav obveznosti