Kaj je coaching?

Coaching je oblika podpore, ki vam omogoča, da dosežete svoje osebne in poklicne cilje in želje. Coach z vsebinskimi stalnimi povratnimi informacijami, pravimi vprašanji, odgovornostjo in podporo omogoča, da odkrijete vaše najbolj skrite potenciale ali organizirate svoje možnosti, da se najbolj učinkovito lahko spodadate z izzivi. Coaching je način organiziranja svojih misli in občutkov, tako da lahko dosežete svoje cilje itd.

0%

Vse kar že veste. V življenju in delu ste nabrali veliko znanja in izkušenj. To vas bogati in vam omogoča delovanje na ustaljen način.

0%

Ugotovili ste, česa ne veste. Prišli ste pred izziv in ne veste, kako bi se soočili z njim. Dvomite v to ali ste sposobni doseči cilj ali je to vaš pravi namen. Začeli ste iskati odgovore.

0%

Coach vam pomaga razkriti tudi dejstva, ki ne veste, da jih ne veste. Tako, dobite najbolj jasno sliko vašega izziva in možnost, da se na celostni način pripravite na vse ovire na poti, do vaših ciljev.

0%

rezultat coachinga je vaša 100 % pripravljenost na spopadanje z izzivi na poti do vaših osebnih, kariernih in poslovnih ciljev. Ta enačba deluje tako individualno, kot tudi v luči timskega coachinga.

Rezervirajte brezplačni posvet

88 % večja učinkovitost v primerjavi s tradicionalnimi treningi kompetenc

Contact Form Demo (#4)

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijava na e-novice

Nasveti

Coaching kot nagrada za zaposlene

Coaching je dolgo veljal za orodje, s katerim so podjetja povečevala učinkovitost zaposlenih in jim s tem pokazala, da računajo na njih v prihodnosti. Deležni so ga bili vodilni in  visoko potencialni kadri. Coachig je zaradi svoje dodane vrednosti zadnjih 15 let precej pridobival na priljubljenosti tudi v slovenskih podjetjih....

Preberi več
V svetu vlada kaos: Kako voditi v času negotovosti?

Ko smo že videli luč na koncu tunela in ko se je začelo kazati, da se bo Covid nekako začel prepletati z normalnostjo življenja, kot smo jo poznali pred epidemijo je prišla druga realnost, vojna. Vojna daleč od nas a hkrati tako blizu. Vojno stanje, ki ga bomo občutili vsi...

Preberi več
Je delo od doma dobra ideja?

Še pred kratkim je delo od doma predstavljal sveti gral zaposlenim in polno vrečo skrbi delodajalcem. Vedno so se postavljala vprašanja ali bodo zaposleni dovolj učinkoviti, ko bodo delali od doma. Zaposleni pa so videli delo od doma kot prednost, da ne izgubljajo časa na poti. V mnogih podjetjih so...

Preberi več