Vaša vizija je moja misija

POP izgorelost coaching

Prepreči - Obvladuj - Premagaj izgorelost!

Je čas, da spet prevzamete krmilo življenja?

Kaj je POP coaching izgorelosti? POP so kratice Prepreči, Obvladuj in premagaj Izgorelost. Izgorelost je danes vse bolj pogosta tegoba ljudi in mnogokrat zmotno mislimo, da je vse to povezano le s količino opravljenega dela. Izgorelost je posledica neravnovesja med vloženo energijo in pričakovanji priznavanja naših dosežkov in pa tem, koliko energije nam je opravljeno delo vrnilo in kako podprti smo bili s strani okolice. Velikokrat je izgorelost tudi posledica nižje samopodobe in pa tega, da smo preveč strogi do sebe.

Coaching je ustrezna intervencija proti izgorelosti ko opazite zmanjšano učinkovitost, se vam pojavljajo dnevi, ko ne najdete motivacije ali pa imate nenehen občutek, da morate nekaj spremeniti, pa ne veste, kaj in kako. Začetek izgorelosti se lahko kaže tudi v povečanem konfliktnem vedenju, manjšo vpletenost v odnose, spremembe v prehranjevalnih navadah in podobno.

Vse to so področja, kjer vas coach lahko podpre in lahko s podporo coacha začnete graditi na življenju po svoji meri.

Izgorelost ima več obrazov in več nivojev globine. Pomembno je, da izberete ustrezno obliko pomoči. Preden se določite za coaching, vam predlagam, da se srečava na brezplačnem posvetu, kjer bova skupaj ugotovila, ali je coaching primerna podpora ali pa vam bom svetovala kakšno drugačno obliko pomoči. Opažate, da je sodelavec ali kdo od vaših bližnjih na meji izgorelosti? Podarite mu brezplačen posvet in mu pomagajte narediti prvi korak do bolj uspešnega življenja.

 

Kaj vsebuje paket POP coachinga?

 • Analiza življenjskega ravnovesja

  Imeti uspešno kariero ne pomeni le imeti dober položaj in dobro plačo. Imeti uspešno življenje ne pomeni ustrezati družbenim normam. Življenjsko ravnovesje je kompleksen pojem, ki zahteva analitičen pristop.

 • Uvodno coaching srečanje

  Uvodno srečanje je namenjeno postavljanju temeljev, ustvarjanju dogovorov, po katerih se bova sprehodila. Uvodno srečanje je tudi daljše od vseh naslednjih, in sicer traja 90 minut. Tako je dovolj časa za ustvarjanje najboljšega začetka.

 • 4 coaching srečanja

  Coaching srečanja so dolga 75 min in potekajo preko aplikacije zoom (na željo stranke tudi v živo). Coaching srečanja so namenjena iskanju skrivnih potencialov in oblikovanju poti naprej.

 • 6 tednov procesa

  POP coaching izgorelosti je 6-tedenski program, ki je sestavljen iz 5 coaching srečanj in tedenskih nalog, ki povečujejo učinkovitost coaching procesa. S sodelovanjem med posameznimi srečanji lahko klient ustvari resnično preobrazbo in preizkusi nova spoznanja v resničnem svetu, a še vedno v varnem okolju.

 • Zaključno srečanje

  Zaključno srečanje je namenjeno integraciji učenja in pregleda doseženih rezultatov. Vsakemu klientu podarim še majhno presenečenje.

Želim spremljati vsebino iz področja izgorelosti

Pošljite mi zanimivosti iz tega področja
obvesti me POP Izgorelosti

Kako poteka individualni coaching

 • Postaviva cilje coachinga

  Pogovoriva se, kaj pri trenutnem stanju vam greni življenje in kakšno prihodnost želite uživati.

 • Narediva načrt coachinga

  Dogovoriva se za termine srečanj in za način medsebojne komunikacije. Narediva načrt postopnih ciljev

 • Celostno pristopiva k akciji

  Coach in klient sta poleg coaching srečanj v stiku tudi med posameznimi srečanji. To pomaga klientu ohranjati zaveze, coach pa pridobi nove vpoglede, ki lahko poglobijo coaching proces.

O coachu

Posameznike in ekipe podpiram s sistemskim pristopom in jim pomagam najti rešitve za njihove izzive, ki jih ponoči ohranjajo budne. Teme, ki jih najpogosteje v coaching proces prinesejo moji klienti, so:

 • Komunikacija
 • Konflikti
 • Ravnovesje dela in zasebnega življenja
 • Ustvarjanje individualnih stilov vodenja
 • Osebni cilji
 • Upravljanje kariere.

Kot športna plezalka sem spoznala, da je uspeh sestavljen iz tisočih korakov in premikov v pravo smer in na edinstven način za vsakogar. Vem, da so včasih izzivi lahko boj in dajo več vprašanj kot odgovorov. Zato vidim svojo vlogo coacha kot pomoč svojim strankam pri iskanju tistega manjkajočega koščka sestavljanke, ki vsemu da smisel.

Moj stil coachinga je raziskovanje in podpora pri gradnji temeljev za načrtovanje ukrepov. Verjamem, da mora stranka določiti tempo in stopnjo, kako globoko želi iti. Rekla bi, da rad nastavim ogledalo na vse, kar je bilo povedano na srečanju. Na stranke gledam s sistemskega pristopa in vedno poskrbim, da stranka dobi tudi perspektivo, kako jo lahko okolje podpira oziroma kako dejanja stranke vplivajo na okolje, v katerem je.

Rezervirajte svoj termin za spoznavno srečanje, kjer vam bom na voljo za vsa vprašanja.

Ostali coaching paketi

Izberite nas za coaching in razvoj kadrov

Zakaj izbrati coaching in programe za razvoj kompetenc? V zahtevnem in težko predvidljivem poslovnem okolju je sistemski pristop k razvoju kadrov nujno potreben, saj na eni strani spodbuja nujen razvoj kadrov, hkrati pa skrbi za stroškovno učinkovitost. Za takšen razvoj vaših zaposlenih  pa poskrbimo mi. 

Vaš klic pričakujemo če si v podjetju želite:

 • Boljših odnosov in komunikacije
 • Večje zvestobe podjetju
 • Boljše delo v teamu in večjo motivacijo
 • Večje zadovoljstvo z delom
 • Večjo učinkovitost
 • Znižanje stroškov
 • Boljšo prodajo
Contact Form Demo