Povečajte učinkovitost v podjetju

Zaupajte nam svoj razvoj in učinkovitost in izberite program stebrov učinkovitosti.

Glede na vaše potrebe, želje in cilje sestavimo program, ki vam bo prinesel večjo učinkovitost, boljše poslovanje in nasmejane zaposlene. Program sestavljajo različne kombinacije aktivnosti. Za povečanje učinkovitosti so programi zasnovani v kombinaciji delavnic, skupinskih in individualnih coachingov.

Strokovnost pomeni osnovo konkurenčnosti v današnjem poslovnem okolju. Katere kompetence so torej tiste, ki ustvarjajo razliko med vami in vašo konkurenco? Izvajamo interna usposabljanja na perečih področjih, ki vplivajo na učinkovitost:

  • Postavljanje ciljev
  • Komunikacija
  • Vodenje
  • Time management
  • Obvladovanje stresa

Coaching posameznikov ali skupin omogoča podjetjem ustvarjati spremembe tam, kjer to največ šteje. Dobro postavljeni cilji, produktivnost in strast do dela ustvarjajo tisto konkurečno prednost, ki se je ne da kopirati. S coachingom dosežete, boljše poslovne rezultate in motivirane zaposlene. Konkurenca na trgu je vse močnejša naj postanejo močnejši tudi vaši zaposleni.

TOP DIREKTOR

Program TOP direktor je posebej zasnovan za direktorje, ki se vključijo v individualni coaching program za direktorje - (cilj je njihova razbremenitev, povečanje učinkovitosti v podjetju in boljši odnosi doma ter v podjetju)

Zakaj je coaching4me pravi partner za vaš razvoj in učinkovitost:

Naši programi omogočajo tako razvoj procesov, kot opremljajo ljudi, da povečajo učinkovitost.

Spremljamo vaš razvoj in vam s tem omogočimo trajno in zanesljivo povečanje produktivnosti.

Na trgu ne boste našli boljšega programa, saj programe prilagodimo ciljem in potrebam vašega podjetja.

Naši programi vključujejo 4 najboljše sestavine, poslovne veščine, nevrolingvistično programiranje, športno miselnost, fokus na povečanju učinkovitosti.