SPLOŠNI POGOJI COACHING4ME, Maša Ribnikar Kajtner s.p.

 1. Splošno

www.coaching4me.si, www.coaching4me.com in www.coaching4.me (v nadaljevanju »spletna trgovina«) je spletna trgovina, ki jo administrira podjetje COACHING4ME, Maša Ribnikar Kajtner s.p. v nadaljevanju ponudnik. Spletna trgovina deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete pogoje poslovanja. COACHING4ME, Maša Ribnikar Kajtner s.p. si pridržuje pravico do spremembe pogojev v na spletni strani spletne trgovine.

 1. DOSTOPNOST INFORMACIJ (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon),
  3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
  4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek iz ponudbe na spletni strani je dostopen v razumljivem roku),
  5. pogoji dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza ,
  7. način plačila in dostave,
  8. časovno veljavnost ponudbe,
  9. rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop,
  10. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni

 

 1. RAZLIČNE KATEGORIJE IN ODGOVORNOST

S klikom na gumb “Zaključi naročilo” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno – plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. V vsakem primeru prejmete takoj ali najkasneje v nekaj urah tudi potrditev naročila po elektronski pošti. Če potrditve naročila ne prejmete, pošljite e-mail na masa@coaching4me.si.

 1. PODROBNEJŠI PODATKI O IZDELKIH

Do podrobnejših podatkov o izdelku/storitvi lahko pridete s klikom na ime izdelka/storitve na fotografijo.  Po kliku se odpre stran izdelka. Vsak izdelek je predstavljen s fotografijo ali shemo, točnim nazivom, podrobnim opisom, cenami, popusti,… Slike so simbolične.

 1. CENE IN AŽURNOST PODATKOV

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR in vsebujejo DDV.

 1. DOBAVNI ROKI

Dobava rok je naveden pri opisu posameznega izdelka/storitve. V kolikor izdelka/storitve ne bo mogoče dobaviti v dogovorjenem roku, vam bomo rok dobave sporočili v odgovoru na vaše naročilo.

 1. POSTOPEK NAKUPA

Naročilo in postopek naročila

Izdelke lahko kupec išče po kategorijah, ki so navedene na vstopni strani v trgovino. Kupec izbere željen izdelek s klikom na ikono PRIJAVI SE. Z izborom izdelka se le-ta shrani v košarico. Ko kupec želi pregledati košarico ali zaključiti nakup, klikne na ikono KOŠARICA. Na spletni strani nakupovalne košarice so kupcu prikazani izdelki, ki jih je med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Tukaj lahko spremeni količino izbranih izdelkov, lahko pa jih brez težav tudi odstrani s klikom na ikono ODSTRANI ob izdelku, ki ga želi odstraniti. Za dokončanje nakupa kupec klikne na ikono NAROČI. S klikom na to ikono se prikaže obrazec za naročilo, na katerem izpolni potrebne podatke in izbere način plačila. Pod izbranimi izdelki je naveden celoten strošek nakupa. Ko je obrazec izpolnjen izbere ikono ZAKLJUČI NAKUP. V kolikor je kupec izbral metodo plačila PayPal bo preusmerjen na spletno stran ponudnika storitev plačevanja (PayPal). V kolikor je izbral metodo plačila »Bančno nakazilo«, bo na elektronsko pošto prejel navodila za plačilo. Oba načina plačila sta opisana v nadaljevanju.

Načini plačila

PayPal

Pri metodi plačila »PayPal« bo preusmerjen na spletno stran ponudnika storitev plačevanja (PayPal). Kupec na tej spletni strani opravlja vse aktivnosti v skladu s splošnimi pogoji ponudnika storitev plačevanja PayPal. COCHING4ME ne odgovarja za napake, za varstvo posredovanih osebnih podatkov in ostale aktivnosti, ki se izvajajo na spletni strani ponudnika storitev plačevanja PayPal. V kolikor bo plačilo uspešno, bo kupec prejel potrditev plačila na elektronsko pošto. Če plačilo ne bo uspešno, bo kupec prav tako obveščen preko elektronske pošte.

Bančno nakazilo

Pri metodi plačila z bančnim nakazilom bo kupec po elektronski pošti prejel predračun z vsemi podatki, ki jih potrebuje za izvedbo plačila. Rok za plačilo izdelkov je 8 dni od prejema predračuna. V kolikor plačila v 8 dneh ne izvede, bo kupec po elektronski pošti obveščen, da naročilo ni bilo izvedeno. V primeru uspešnega plačila v dogovorjenem roku, bo kupec prejel potrditev naročila in račun po elektronski pošti.

 1. VARSTVO PODATKOV

Ponudnik si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.
Ponudnik se zavezuje, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko  spletne strani coaching4me.si  v celoti ostali v lasti ponudnika in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno  drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi  osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o  varstvu osebnih podatkov. Več o varovanju osebnih podatkov je opredeljeno v Politiki zasebnosti, ki jo najdete na spletni strani www.coaching4me.si in je sestavni del teh splošnih pogojev.

 1. KONČNO DOLOČILO

Uporabnik ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.coaching4me.si in da se z njimi strinja. Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno sodišče v Ljubljani. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah ter napisanem besedilu.

 

V Seničnem, dne 21. 5. 2018

COACHING4ME, Maša Ribnikar Kajtner s.p.
Maša Ribnikar Kajtner