Coaching4me je vaš zaupni partner, do vaših ciljev. Vsakega naročnika obravnavamo individualno in skupaj z njim pripravimo program, ki bo najbolje razvil zaposlene in procese. Naš namen je podjetjem povečati učinkovitost in zmanjšati dejavnike stresa. V sodelovanju s številnimi strokovnjaki iz različnih področij oblikujemo storitev, ki prinaša največji učinek. 

Vsako podjetje je zgodba zase in vsak cilj zahteva drugačno pot. Ste odlični v svojem poslu? Izdelujete vrhunske izdelke ali izvajate vrhunske storitve, poslovno pa ne dosegate uspehov, ki jih želite? Najverjetneje ne izkoriščate potencialov, ki jih imate ali pa vaši kadri niso pripravljeni na vse izzive.

Za vas poskrbimo v celoti:

  • Programe prilagodimo ciljem in potrebam vašega podjetja.
  • Pomagamo vam razviti procese in zaposlene s ciljem povečanja učinkovitosti.
  • Spremljamo vaš razvoj in vam s tem omogočimo trajno in zanesljivo rast.

Sestavine naših programov

Poslovne veščine

Poznamo vaš posel!

Osebne veščine

Razumemo motivacijo!

NLP orodja za uspeh

Poznamo skrivnosti velikih!

Fokus na učinkovitosti

Je naša zaveza!

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijava na e-novice

Naši programi

Programe vam popolnoma prilagodimo, saj predhodno opravimo analizo trenutnega in želenega stanja. Pred posameznim srečanjem zaposleni lahko posredujejo konkretna vprašanja in željo po podrobni obravnavi tematike. Tako lahko zagotovimo maksimalen prenos znanja v prakso. 

Čas trajanja programov prilagodimo potrebam naročnika in tako lahko trajajo od krajših 2-urnih INFO srečanj do poglobljenega dela na delavnicah, ki lahko trajajo tudi več dni. 

Dogovorite se za brezplačni posvet

    Brezplačni priročniki za boljše rezultate