Večja kreativnost za večjo rast podjetja.

Organizacija sodobnih podjetij velikokrat močno zavira kreativnost zaposlenih. Naučite se sestaviti in voditi najboljše kreativne time.

Le s Kreativnostjo lahko ustvarjate rast podjetja

Za rast in razvoj podjetja potrebujete kreativne ideje, ki jih prispeva povezana ekipa. Ekipe za učinkovito delo potrebujejo kreativno vodenje in podporo pri razvoju kreativnosti. Vnesite več kreativnosti v vaše podjetje in ustvarite večjo konkurenčnost

Sestava kreativnih timov

Kako sestaviti tim z največjim kreativnim potencialom. Kako sestaviti stalen tim sodelavcev in kako projektni tim sodelavcev. Kako v vsakemu prepoznati ključni spososbnost za uspeh?

Igra in/ali delo - učinkovitost?

Kaj je učinkovitost, produktivnost in delo. V kreativnih timiv, se še posebaj v začetni fazi težko prepozna razlika a naloga vodje je, da krmari med delom in igro za dosego največje učinkovitosti.

Kreativni procesi v podjetju

Včasih so kreativni timi delovali le v oddelkih trženja in oglaševalskih agencijah, vendar je v podjetjih velik potencial v različnih procesih, ki bi bili s kreativnim pristopom učinkovitejši.

Odnosi v kreativnih timih

Kreativni timi so praviloma zelo nabiti s čustvi, zato prihaja do trenj, povezovanj, konfliktov in zbližanja. Naloga vodje je, da ohranja ravnovesje in spodbuja delovanje.

Vas zanima več? Izpolnite obrazec in pripravili vam bomo ponudbo.