Vodenje brez ciljev je kot iskanje vode v puščavi.

Vodje velikokrat v želji po dobrem vodenju in usklajevanju različnih osebnosti ekipe zgubijo ciljno usmerjenost. Brez jasno določenih ciljev in ciljno usmerjenega vodenja pa ni uspešnega podjetja.

cilj je en, voditi uspešno ekipo!

Ciljno vodenje omogoča razvoj delovnih procesov in s tem organizacijsko rast. Vodenje, ki je usmerjeno k ciljem omogoča kreativnost in jasno opredeljene naloge istočasno. Ustrezno vodenje s cilji prinaša tudi učinke pri zadovoljstvu zaposlenih. 

V programu se posvetimo naslednjim 4 sklopom:

Postavljanje ciljev

Vaši vodje bodo uspešno znali postaviti cilje sebi in svojim zaposlenim, hkrati pa bodo prispevali k doseganju vizije vašega podjeta. Cilji so prvi pogoj za uspeh.

Premagovanje ovir

Vaše vodje bomo opremili s strateškim in kreativnim soočanjem z ovirami. Vodje se bodo naučili, kako v reševanje izzivov vključiti celotno ekipo na pozitiven in učinkovit način.

Motivacija ekipe

Vaše vodje bomo opremili z znanjem kako motivirati ekipo, da bo kos postavljenim ciljem in kako motivirati različne tipe posameznikov za isti cilj.

Spremljanje in spremembe

Poslovni svet je dinamičen in vaši vodje morajo biti na izzive pripravljeni. Vodje bomo opremili z znanjem, kako pravočasno reagiratina spremembe, ki jih zahteva trg ali podjetje.

Vas zanima več o vodenju, ki bo podjetje pripeljalo do ciljev. Izpolnite obrazec in pripravili vam ponudbo.