S coachingom do sanjske poroke?

Ne tako dolgo nazaj sva bila z možem v vajini vlogi. Zdelo se je, da je poroka zahteven projekt. Okolica nama je nenehno govorila, kaj potrebujeva, da bo dan takšen, kot si želiva. Pogled na ponudbo in cene pa je zmedo samo še povečeval. Da je bilo načrtovanje poroke še bolj zanimivo, sva dodala najina popolnoma različna pristopa k organizaciji stvari in seveda različna karakterja.

Popotovanje bi lahko opisala kot ples razuma in čustev, kjer glasba iz minute v minuto spreminja svoj ritem. A najina poroka je bila čarobna in najlepša. Tako kot bo za vaju vajina. 

Poroka je enostavna!

Kako sva torej prišla do najinega sanjskega dne, ki je bil sproščen, nasmejan in vsi detajli izpeljani, tako kot sva si želela?

V enem izmed ključnih trenutkov sva pritisnila na zavoro. Se ustavila in naredila načrt, ki sva se ga od tiste trenutka držala oba. Načrt pa je vseboval želje naju obeh.

Najino izkušnjo nadgrajeno s coaching pristopom sedaj nudim vama. Poroka je prelepa dogodivščina hkrati pa korak k najlepši zavezi v življenju. Biti drug ob drugem vse dni, ne glede na kar koli. Ljubezen je čudovita vez, ki jo ustvarjata in jo bosta s poroko le še nadgradila. Pa vendar se pri organizaciji poroke velikokrat zatakne in vse ne poteka, tako kot si želita. Kar na enkrat pride kup odločitev, še več ponudb in verjetno se sprašujeta: kaj pa si pa midva želiva?

Coaching učinkuje
  • 88 % večja učinkovitost  (v primerjavi s tradicionalnimi delavnicami)
Učinki coachinga

Coching paket vama bo pomagal, da bosta:

  • Določila ključne elemente za vajin dan.
  • Vzpostavila merila po katerih bosta ocenila ponudbe.
  • Zgradila še bolj tesen odnos.
  • Našla idealni pristop k reševanju vseh izzivov, ki vaju čakajo. 

Coaching paket sanjska poroka

  • 0,5 ure uvodnega pogovora
  • 1 ura coachinga z ženinom
  • 1 ure coachinga z nevesto 
  • 2 uri izdelava poročnega načrta (ženin in nevesta skupaj)
  • 1 ura predporočna priprava na najin dan

Koliko dni vaju loči od poroke?

Teme coachinga

Izbira lokacije

Izbira Glasbe
Seznam povabljenih
Dekoracija
Stroški
Obvladovanje staršev in sorodnikov
Najin odnos
Kako se sprostiti na poročni dan

Vaš coach

Sem Maša Ribnikar Kajtner, mag.posl.ved, mediatorka, NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, Coach, predvsem pa sem sočuten človek, ki je vedno pripravljen pomagati sočloveku. 

Enkrat mi je bila dana naloga naj izberem besedo, ki me najbolj predstavlja in povem zgodbo o tem, kdo sem in zakaj me ta beseda tako močno predstavlja. Ta beseda je: PLEZALKA. Plezalka zato, ker sem že od malih nog želela plezati višje, spoznavati nova obzorja in neprestano rasti. Ukvarjala sem se s športnim plezanjem, sedaj pa pomagam podjetjem in drugim ljudem v življenju splezati višje in živeti lepše.