Osebna rast je recept do srečnega in uspešnega življenja.

Pomislite, kaj vse bi danes naredili drugače, če bi vedeli, kar veste sedaj. Za kaj vse ste trošili svojo energijo in kolikokrat ste imeli občutek, da nečesa ne obvladate dovolj! Osebni razvoj in razvoj kompetenc vam omogoča, da svoje dneve preživljate bolj polno in lahkotno. Razvoj kompetenc nam omogoča, da v  konkurenčnem svetu ostajamo zaposljivi, polni energije, in hkrati tisti, ki ohranjamo sebe. Zdi se da danes čas teče hitreje in mnogo je trenutkov, ko bi  ga želeli ustaviti in zadihati ali pa se le naužiti trenutka. Dandanes se to zdi skoraj kot misija nemogoče pa vseeno je še kako dostopna. Pomislite, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi:
  • bolje komunicirali,
  • se bolje pogajali,
  • bolje obvladovali stres,
  • bi bolje upravljali s svojim časom …
 

Ko lahko uspešno kramrimo med obveznostmi in imamo dovolj časa, denarja in energije se to pokaže na našem obrazu v obliki nasmeška in naše iskrene sreče.

 

Zaradi obveznosti vse težje usklajujemo domače in službeno, coaching mu pomaga do boljšega ravnovesja in s tem bolj podpornega okolja. 

 

Samopodoba močno vpliva na odnose okoli nas, bolj zdrava je naša samopodoba: bolj harmonične odnose lahko zgradimo.

Več imamo možnosti, bolj svobodne so naše odločitve in manj stresa prinesejo. Svoboda pa nam daje občutek, da imamo v življenju več možnosti.

Treningi za osebno in poslovno rast