Kdo sem in zakaj mi zaupati vaš razvoj

Sem Maša Ribnikar Kajtner, mag.posl.ved, mediatorka, NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, Coach, predvsem pa sem sočuten človek, ki je vedno pripravljen pomagati sočloveku. Enkrat mi je bila dana naloga naj izberem besedo, ki me najbolj predstavlja in povem zgodbo o tem, kdo sem in zakaj me ta beseda tako močno predstavlja. Ta beseda je: PLEZALKA. Plezalka zato, ker sem že od malih nog želela plezati višje, spoznavati nova obzorja in neprestano rasti. Kasneje sem se ukvarjala s športnim plezanjem, sedaj pa pomagam drugim ljudem v življenju splezati višje in živeti lepše.

Coaching4me

Podjetje Coaching4me se ukvarja z osebnim coachingom (individualni coaching, osebna rast), poslovnim coachingom (individualni in skupinski poslovni coaching, razvoj kompetenc, sistemski razvoj kadrov) in coachingom v športu (coaching športnikov, življenjski razvoj športnikov, razvoj trenerjev). 

Podjetje je zraslo iz moje velike želje pomagati ljudem. Ni boljšega pogleda, kot sijaj v človekovih očeh, ko se mu je v življenju nekaj spremenilo na bolje, ko je ugledal rešitev svojih težav ali pa naredil samo majhen premik k boljšemu življenju. In če sem temu vsaj malo pripomogla jaz, je to zame najboljši občutek, ki me izpopolnjuje.  V dolgoletni izobraževanju na mnogih področjih, sem ugotovila, da ljudem najlažje pomagam s coachingom.

Kaj je coaching?

Coaching je proces sodelovanja med coachem in stranko, ki temelji na spodbujanju razmišljanja in ustvarjalnega procesa, ki jih navdihuje, da bi stranka povečala svoj osebni in strokovni potencial in hitreje dosegala postavljene cilje, kar je še posebej pomembno v današnjem negotovem in kompleksnem okolju

Kako vam Lahko pomagam?

Izvajam vrsto delavnic, treningov in izobraževanj tako za boljše življenje, boljše osebne odnose ali za boljše športne in poslovne rezultate.

Poleg tega ponujam za vse svoje storitve individualen pristop. Več o moji ponudbi lahko izveste na masa@coaching4me.si ali na telefonski številki 041 885 423.  

Veselim se vaših vprašanj.