Vaša vizija je moja misija

Družinski coaching

Coaching za harmonično družinsko življenje

Potrebujete več harmonije v družini?

Družinsko življenje predstavlja nenehno spreminjanje dinamike. Najprej ste srečni par, potem srečna mala družinica, obogatena z neprespanimi nočmi in velikimi tegobami majhnih zakladov, ki vse bolj rastejo. Pojavi se nova rutina vrtca, potem šole obšolskih dejavnosti in velikokrat se mali odločneži posvetijo bolj predano tudi športu ali glasbi. Potem je čas za najbolj zrelostni izpit in odhod na fakulteto in že pakirajo svoje dragocenosti, ko zaživijo samostojno. Kje pa ste vi kot starši v celotnem procesu? Kje ste vi kot tisti zaljubljeni par, ki je bil povod v celotni vrtiljak življenja. In kje ste vi kot družina?

Se soočate s tem, da naloge v družini niso enakomerno porazdeljene, imate občutek, da vsak živi po svoje, in izgubljate družinsko jedro?

Družinski coaching je proces, pri katerem eden ali več članov družine sodeluje s coachem, da bi dosegli cilje, ki bodo na koncu izboljšali njihovo družinsko dinamiko. Družinska dinamika je interakcija med družinskimi člani, njihov medsebojni odnos in delovanje družine kot celote. Pri doseganju usklajene dinamike ne gre iskati pristopa, ki bi pomagal vsem. Ste unikatna mešanica dveh, treh, štirih ali več unikatnih oseb. Vsak z lastnimi potrebami in ambicijami. Kako vse to usklajevati na način, da vseeno ostane skupno jedro, kamor se vsi z veseljem vračate.

Ker ste unikatni, morajo biti unikatne tudi rešitve za harmonično družinsko življenje.

Družinski coaching je primeren:

–        Pare, ki Želijo bolj harmoničnega odnosa

–        Mlade družine

–        Družine najstnikov

–        Pari praznih gnezd

–        Družine po ločitvah

V coaching so vključeni vsi člani družine, starejši od 15 let. Na začetku se dogovorimo o poteku dela in o ciljih coachinga. Dogovorimo se tudi o načinu komunikacije in določili pravila o reševanju konfliktov. Coaching paket je sestavljen iz 4 srečanj, ki trajajo 120 minut, ki lahko potekajo preko aplikacije zoom, zunaj v naravi ali pa pri vas doma. Cilj je ustvariti dobre temelje za želeno družinsko dinamiko.

Kaj vsebuje paket družinskega coachinga?

 • Analiza družinske harmonije

  Družinska harmonija je kompleksen sistem, ki ga soustvarjate vsi člani družine. Kaj je tisto, kjer ste močni in kaj je tisto, ki ruši vašo idilo. Analiza harmonije je temelj nadaljnjega dela, saj jo analiziramo iz vidika celotne družine in iz vidika posameznega člana.

 • Uvodno coaching srečanje

  Uvodno srečanje je namenjeno postavljanju temeljev, ustvarjanju dogovorov, po katerih se bomo sprehodili. Uvodno srečanje je tudi daljše od vseh naslednjih, in sicer traja 180 minut. Tako je dovolj časa za ustvarjanje najboljšega začetka.

 • 4 coaching srečanja

  Coaching srečanja so dolga 90 min in potekajo preko aplikacije zoom (na željo družine tudi v živo). Coaching srečanja so namenjena iskanju skrivnih potencialov in oblikovanju poti naprej. Vse s ciljem ustvariti harmonijo, ki bo služila vsem.

 • 6 tednov procesa

  Družinski coaching je 6-tedenski program, ki je sestavljen iz 6 coaching srečanj in tedenskih nalog, ki povečujejo učinkovitost coaching procesa. S sodelovanjem med posameznimi srečanji lahko družina ustvari resnično preobrazbo in preizkusi nova spoznanja v resničnem svetu, a še vedno v varnem okolju.

 • Zaključno srečanje

  Zaključno srečanje je namenjeno integraciji učenja in pregleda doseženih rezultatov. Vsaki druži podarim še majhno presenečenje.

Želite spremljati vsebino na temo družinske dinamike?

pošljite mi zanimivosti iz tega področja
obvesti me Družinski coaching

Kako poteka družinski coaching

 • Postavimo cilje coachinga

  V coaching so vključeni vsi člani družine, starejši od 15 let. Na začetku se dogovorimo o poteku dela in o ciljih coachinga. Dogovorimo se tudi o načinu komunikacije in določili pravila o reševanju konfliktov.

 • Naredimo načrt coachinga

  Coaching paket je sestavljen iz 6 srečanj, ki trajajo od 90 do 180 minut. Lahko potekajo preko aplikacije zoom, zunaj v naravi ali pa pri vas doma. Cilj je ustvariti dobre temelje za želeno družinsko dinamiko.

 • Celostno pristopiva k akciji

  Coach in družina sta poleg coaching srečanj v stiku tudi med posameznimi srečanji. To pomaga družini ohranjati zaveze, coach pa pridobi nove vpoglede, ki lahko poglobijo coaching proces.

O coachu

Posameznike in ekipe podpiram s sistemskim pristopom in jim pomagam najti rešitve za njihove izzive, ki jih ponoči ohranjajo budne. Teme, ki jih najpogosteje v coaching proces prinesejo moji klienti, so:

 • Komunikacija
 • Konflikti
 • Ravnovesje dela in zasebnega življenja
 • Ustvarjanje individualnih stilov vodenja
 • Osebni cilji
 • Upravljanje kariere.

Kot športna plezalka sem spoznala, da je uspeh sestavljen iz tisočih korakov in premikov v pravo smer in na edinstven način za vsakogar. Vem, da so včasih izzivi lahko boj in dajo več vprašanj kot odgovorov. Zato vidim svojo vlogo coacha kot pomoč svojim strankam pri iskanju tistega manjkajočega koščka sestavljanke, ki vsemu da smisel.

Moj stil coachinga je raziskovanje in podpora pri gradnji temeljev za načrtovanje ukrepov. Verjamem, da mora stranka določiti tempo in stopnjo, kako globoko želi iti. Rekla bi, da rad nastavim ogledalo na vse, kar je bilo povedano na srečanju. Na stranke gledam s sistemskega pristopa in vedno poskrbim, da stranka dobi tudi perspektivo, kako jo lahko okolje podpira oziroma kako dejanja stranke vplivajo na okolje, v katerem je.

Rezervirajte svoj termin za spoznavno srečanje, kjer vam bom na voljo za vsa vprašanja.

Ostali coaching paketi

Izberite nas za coaching in razvoj kadrov

Zakaj izbrati coaching in programe za razvoj kompetenc? V zahtevnem in težko predvidljivem poslovnem okolju je sistemski pristop k razvoju kadrov nujno potreben, saj na eni strani spodbuja nujen razvoj kadrov, hkrati pa skrbi za stroškovno učinkovitost. Za takšen razvoj vaših zaposlenih  pa poskrbimo mi. 

Vaš klic pričakujemo če si v podjetju želite:

 • Boljših odnosov in komunikacije
 • Večje zvestobe podjetju
 • Boljše delo v teamu in večjo motivacijo
 • Večje zadovoljstvo z delom
 • Večjo učinkovitost
 • Znižanje stroškov
 • Boljšo prodajo
Contact Form Demo