Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

Uvajanje in obvladovanje sprememb v podjetju – odpade

21 aprila od 8:30 do 13:30

€125

Obvladujte spremembe, da spremembe ne bodo obvladovale vas

Si velikokrat naredite načrt dela, ki se že v prem koraku realizacije prične rušiti. Ali pa veste, da morate za dosego ciljev stvari delati na drugačen način. Spreminja se tehnologija, spreminja se človeška naravnanost in spreminjajo se pravila na trgu. Če ne želite, da vaše podjetje zaspi, potem si hitro rezervirajte mesto na delavnici.

Delavnica je namenjena vsem zaposlenim, predvsem pa vodjem .

Na delavnici boste dobili razumevanje kaj se dogaja na psihološki ravni posameznika, ko se sooča s spremembami. Naučili se boste obvladovati notranji vihar sprememb in razumeti notranji svet sodelavcev. Naučili se boste obvladovati stres povezan s spremembami. Dobili boste tudi vpogled kako različne generacije dojemajo spremembe in kaj je prednost vsake generacije pri soočanju s spremembami.

Ker so spremembe zelo subjektivne bomo na delavnici naredili interaktiven sprehod med vsem udeleženci in med vsemi izzivi, ki jih boste prinesli s seboj. En dan pred delavnico boste prejeli vprašalnik na podlagi katerega bomo kreirali resnične izzive in vam konkretno odgovorili na vsa vprašanja.

Ko boste smotrno uvajali spremembe bodo vaši zaposleni ob njih doživljali manj stresa, kar pomeni njihovo hitrejšo realizacijo. Zaposleni vajeni sprememb pa bodo kreativni in z vami delili predloge za izboljšave.

Prijava na delavnico
Cena delavnice je navedena ob opisu.

Gostila vas bo:

Maša Ribnikar Kajtner, mag.posl.ved, mediatorka, NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, ICF Coach

Podjetje Coaching4me je zraslo iz moje velike želje pomagati podjetjem postati boljši delodajalci, zaposlenim pa uspešnejši. Ni boljšega pogleda kot sijaj v človekovih očeh, ko je ugledal rešitev svojih težav. Če sem temu vsaj malo pripomogla jaz, je to zame najboljši občutek, ki me izpopolnjuje. Izvajam vrsto delavnic in treningov za krepitev osebnih in poslovnih kompetenc ter izvajam svetovanja za podjetja. Delo, ki pa me še posebej izpopolnjuje, pa je vodenje coachingov, saj menim, da coaching omogoča najboljšo podporo posamezniku pri doseganju ciljev.

Podrobnosti

Datum:
21 aprila
Čas:
8:30 do 13:30
Cena:
€125

Prizorišče

Ljubljana
Ljubljana,

Organizator

Coaching4me
Telefon:
0038641885423
Email:
razvoj@coaching4me.si
Spletna stran:
www.coaching4me.si