Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Odločni in odlični vodja

12 marca od 8:30 do 13:30

€159

Vodenje zaposlenih. Top veščine za novo desetletje

Poslovni ritem in človeška narava se spreminjata vse hitreje, in če se kdaj sprašujete katerega izmed naslednjih vprašanj, potem je delavnica prava za vas:
- Kako načrtovati delo in kako predati delo, brez nenehne kontrole?
- Kako motivirati zaposlene in jih ohraniti?
- Kako obvladovati stresne in konfliktne situacije?
- Kako prepoznati, kdo izmed sodelavcev je pravi za nalogo?
- Kako voditi različne generacije?

Delavnica je namenjena vodjem in direktorjem.

Delavnica vam bo poleg odgovorov na zgoraj zastavljena vprašanja dala tudi veščine, s katerimi boste lahko v podjetje vpeljali spremembe. Veščine, ki jih boste pridobili na delavnici, so sestavljene iz orodij nevrolingvističnega programiranja in coaching pristopov. Zaradi dela v manjših skupinah se bomo lahko dotaknili vaših konkretnih izzivov.

Ker je cilj, da lahko pridobljeno znanje čim prej prenesete v prakso, je delavnica zasnovana interaktivno. Delavnica zato poteka v manjših skupinah.

Pridobljeno znanje boste lahko že naslednji dan implementirali v svoje delovanje v podjetju. Zaradi spremembe v načinu vodenja pa boste lahko opažali bolj zavzete zaposlene, boljše poslovne rezultate in boljšo klimo v podjetju.

Prijava na delavnico
Cena delavnice je navedena ob opisu.

Gostila vas bo:

Maša Ribnikar Kajtner, mag.posl.ved, mediatorka, NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, ICF Coach

Podjetje Coaching4me je zraslo iz moje velike želje pomagati podjetjem postati boljši delodajalci, zaposlenim pa uspešnejši. Ni boljšega pogleda kot sijaj v človekovih očeh, ko je ugledal rešitev svojih težav. Če sem temu vsaj malo pripomogla jaz, je to zame najboljši občutek, ki me izpopolnjuje. Izvajam vrsto delavnic in treningov za krepitev osebnih in poslovnih kompetenc ter izvajam svetovanja za podjetja. Delo, ki pa me še posebej izpopolnjuje, pa je vodenje coachingov, saj menim, da coaching omogoča najboljšo podporo posamezniku pri doseganju ciljev.

Podrobnosti

Datum:
12 marca
Čas:
8:30 do 13:30
Cena:
€159

Prizorišče

Ljubljana
Ljubljana,

Organizator

Coaching4me
Telefon:
0038641885423
Email:
razvoj@coaching4me.si
Spletna stran:
www.coaching4me.si