Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Duševno zdravje za učinkovite zaposlene – odpade

26 marca od 8:30 do 13:30

€159

Bistra glava za bistre rezultate

Slovenci smo v evropskem vrhu v statistiki tistih, ki doživljajo stres na delovnem mestu. Kar 38 % Slovencev na delovnem mestu pogosto ali vedno doživlja stres. Zastrašujoča pa je številka, da bolniške odsotnosti, povezane s stresom v povprečju, trajajo dobrih 30 dni. Kar za podjetja predstavlja velike stroške in padec produktivnosti. Še večji vpliv na stroške in produktivnost pa ima prezentizem. Če želite, da so vaši zaposleni produktivni, poskrbite za njihovo duševno zdravje.

Delavnica je namenjena tistim, ki v podjetju skrbijo za promocijo zdravja in zaposlenim v kadrovskih službah.

Pridobili boste zavedanje povezave duševnega zdravja in delovne učinkovitosti. Dobili boste razumevanje, zakaj ne morete pričakovati, da bodo za duševno zdravje poskrbeli zaposleni sami. Pregledali bomo, kaj lahko z nizkimi stroški naredite v podjetju.

Delavnica bo potekala interaktivno in na koncu boste izdelali načrt za promocijo duševnega zdravja na delovnem mestu vključno s stroški. Nekaj dni pred delavnico boste prejeli navodila, katere podatke potrebujete za delo na delavnici.

Zaposleni, v katere boste vlagali, bodo naredili več, kot si lahko v tem trenutku predstavljate. Ne le, da bodo bolj učinkoviti, v službo bodo prihajali nasmejani in polni zanosa. Mimogrede pa jim boste lahko polepšali življenje na vseh področjih. Bodite sanjski delodajalec v očeh svojih zaposlenih.

Prijava na delavnico
Cena delavnice je navedena ob opisu.

Gostila vas bo:

Maša Ribnikar Kajtner, mag.posl.ved, mediatorka, NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, ICF Coach

Podjetje Coaching4me je zraslo iz moje velike želje pomagati podjetjem postati boljši delodajalci, zaposlenim pa uspešnejši. Ni boljšega pogleda kot sijaj v človekovih očeh, ko je ugledal rešitev svojih težav. Če sem temu vsaj malo pripomogla jaz, je to zame najboljši občutek, ki me izpopolnjuje. Izvajam vrsto delavnic in treningov za krepitev osebnih in poslovnih kompetenc ter izvajam svetovanja za podjetja. Delo, ki pa me še posebej izpopolnjuje, pa je vodenje coachingov, saj menim, da coaching omogoča najboljšo podporo posamezniku pri doseganju ciljev.

Podrobnosti

Datum:
26 marca
Čas:
8:30 do 13:30
Cena:
€159

Prizorišče

Ljubljana
Ljubljana,

Organizator

Coaching4me
Telefon:
0038641885423
Email:
razvoj@coaching4me.si
Spletna stran:
www.coaching4me.si