Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Čigava krivda je…. vprašanje v vsakem konfliktu

10 junija od 8:30 do 12:00

€97
Reševanje sporov

Kako učinkovito rešiti vsak konflikt?

Konflikti se nenehno pojavljajo v vseh vrstah odnosov. Konflikti lahko zelo bolijo ali pa imajo zelo negativen vpliv na delovno učinkovitost. Konflikti, ki se dlje časa pojavljajo, lahko prerasejo svoje meje in vzpostavi se slaba delovna klima in osebne zamere.

Delavnica je namenjena vsem zaposlenim. 

Izvedeli boste, kaj konflikt je in kaj ni. Preko različnih vaj boste razumeli svojo vlogo v konfliktih in kako lahko s svojim zavednim odzivom rešite konflikt, preden ta sploh nastane. Spoznali boste, kako lahko po konfliktih ohranite odnos. Naučili se boste, kako v konfliktu posredovati, ne da bi zavzemali strani in ne da bi skrhali vaš odnos s sprtimi stranmi. 

Delavnica je zastavljena zelo interaktivno in vas preko različnih vaj vodi do spoznanja, kako vi delujete v konfliktih in kako deluje vaša okolica. Na delavnici boste osvojili veščine, ki vam bodo olajšale vse delovne in zasebne konflikte, kot tudi ohladiti sprte strani. 

Ker boste znali prepoznati zametke konfliktov in preprečiti, da zrastejo, boste uživali v bolj harmoničnem, zdravem in prijetnem okolju. Zaradi veščin, ki vam bodo omogočale, da pogledate na konflikt z različnih zornih kotov, se vam bo krepila sposobnost empatije. S tem si boste lahko zagotovili bolj trdne odnose. 

Prijava na delavnico
Cena delavnice je navedena ob opisu.

Gostila vas bo:

Maša Ribnikar Kajtner, mag.posl.ved, mediatorka, NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, ICF Coach

Podjetje Coaching4me je zraslo iz moje velike želje pomagati podjetjem postati boljši delodajalci, zaposlenim pa uspešnejši. Ni boljšega pogleda kot sijaj v človekovih očeh, ko je ugledal rešitev svojih težav. Če sem temu vsaj malo pripomogla jaz, je to zame najboljši občutek, ki me izpopolnjuje. Izvajam vrsto delavnic in treningov za krepitev osebnih in poslovnih kompetenc ter izvajam svetovanja za podjetja. Delo, ki pa me še posebej izpopolnjuje, pa je vodenje coachingov, saj menim, da coaching omogoča najboljšo podporo posamezniku pri doseganju ciljev.

Podrobnosti

Datum:
10 junija
Čas:
8:30 do 12:00
Cena:
€97

Prizorišče

Ljubljana
Ljubljana,

Organizator

Coaching4me
Telefon:
0038641885423
Email:
razvoj@coaching4me.si
Spletna stran:
www.coaching4me.si